Esittely Kari Suomalainen

 

 

259a_certified-logo-HQetusivu foto

Kari Suomalainen

Osteopaatti AMK ja NLP Master Practitioner

Koulutus

Osteopaatti AMK, valmistumisvuosi 2006, Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia (nykyinen Metropolia). Valviran rekisteröimä terveydenhuollon ammattihenkilö.

NLP Practitioner v 2010. VMT koulutus ja konsultointi. Helsinki

Kinesioteippauskouluttaja- Helsinki, 2010.

NLP Master Practitioner v 2011. VMT koulutus ja konsultointi. Helsinki

Osteopathic Neuromuscular Rehabilitation 2012

Functional Movement Screening- expert 2013

Selective Functional Movement Assessment 2013

Akupunktio- TCM koulutusta. Lihaskipupisteiden neulotuksen pätevyys.

Erikoistuminen:

  • Uupumustilat, stressiperäiset kivut ja jännitystilat, kuten bruksismi (purentalihasten jännittyneisyys ja purentaongelmat), tension neck oireet, päänsäryt, toistuvat/ pitkittyvät alaselkäkivut. Niskan retkahdusvammojen jälkitilat
  • Aktiiviliikkujien ja urheilijoiden liikkuvuuden, kehonhallinnan tasapainon ja suorituskyvyn parantaminen, urheiluvammojen kuntoutus, rasitusvammojen ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus. Tässä kategoriassa myös joogien, tanssijoiden ja esiintyvien taiteilijoiden kehon huolto, stressin purku ja ylirasitustilojen ennaltaehkäisy
Hei! Olen Kari Suomalainen osteopaatti AMK ja NLP Master Practitioner. Olen toiminut osteopaatin ammatissa kahdeksan vuotta. 

Vastaanottotyöni lisäksi koulutan mm. osteopaatteja, fysioterapeutteja, fysiikkavalmentajia, joogaohjaajia. 

Toimin tuntiopettajana Metropolia ammattikorkeakoulussa ja  anatomian opettajana Tampereen yliopiston lääketieteen yksikössä  opettamassa tuki- ja liikuntaelimistön anatomiaa  ohjaten anatomisia ruumiinavauksia (dissektioita) lääketieteen opiskelijoille.
 
 
Ajattelen, että kehollasi ja mielelläsi on olemassa omasta takaa kaikki tarvittavat resurssit ja edellytykset terveyden ylläpitämiseksi ja palauttamiseksi. Osteonilla et jää yksin tavoitteinesi. Kehosi on korvaamaton pääoma, jota kannattaa huoltaa. Teemme yhdessä sinusta toimintakykyisemmän, elinvoimaisemmman ja autamme sinua pääsemään tavoitteisiisi.
 
 
  • Autan sinua löytämään ja palauttamaan kehon luonnollisen toiminnan ja liikkumisen vapauden jotta voit keskittyä täysillä elämään ilman fyysisiä rajoitteita.
  • Autan sinua löytämään henkilökohtaisesti parhaan,  ja juuri sinulle toimivimman ja luontevimman tavan päästä terveystavoitteisiisi
 
Lupaan auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla löytämään luonnollisen tien terveyteen.
Jos en henkilökohtaisesti voi sinua auttaa lupaan etsiä sinulle parhaan mahdollisen vaihtoehdon kattavasta joukosta yhteistyökumppaneistani, jotka ovat monen eri alan edustajia ja terveydenhuollon ja liikunnan huippuammattilaisia.
 
Tervetuloa  vastaanotolleni Osteonille Helsinkiin, tai Porvoosen!
 
 
 
— Kari Suomalainen, osteopaatti AMK
NLP-Master Practitioner

 

 Leave a Reply

(pakollinen kenttä)

(pakollinen kenttä)

(Spamcheck Enabled)